Frequently Asked Questions

Question about selling

Η ομάδα μας διασφαλίζει την άριστη διαχείριση των καταλυμάτων σας, καθώς στόχος μας είναι να παρέχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα τόσο για τον ιδιοκτήτη της κατοικίας καθώς και για τον επισκέπτη του ακινήτου σας.

Έχοντας 8 χρόνια εμπειρία στον τουριστικό κλάδο δεσμευόμαστε για την ομαλή διεκπεραίωση των κρατήσεων και την άψογα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Τα αποτελέσματά μας άλλωστε, φαίνονται από τις κριτικές των επισκεπτών μας! Η προσοχή στη λεπτομέρεια, το πάθος και η αδιάκοπη διάθεση να ξεπερνάμε τον εαυτό μας, μας έχουν οδηγήσει σε ένα πλήθος επιτυχημένων συνεργασιών και ικανοποιημένων συνεργατών!

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της βραχυχρόνιας μίσθωσης, είναι οι προοπτικές μεγαλύτερου εισοδήματος που αποφέρει. Φυσικά παράγοντες όπως η τοποθεσία, η κατάσταση του χώρου, η εποχή  και η πρόσβαση παίζουν κυρίαρχο ρόλο. Ακόμα ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για πολλούς ιδιοκτήτες αποτελεί η ευελιξία της χρήσης του χώρου από τους ιδιοκτήτες όταν αυτό δεν είναι δεσμευμένο, καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί για προσωπική τους χρήση.

  • Παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης του ακινήτου σας σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (Airbnb, booking.com, expedia, vrbo, κ.α)
  • αναλαμβάνουμε την προβολή του
  • την επικοινωνία με τους πελάτες πριν & μετά την επιβεβαίωση κάθε κράτησης,
  • την πραγματοποίηση του check in, την οργάνωση της καθαριότητας.
  • σε περίπτωση βλάβης που προκληθεί από τη συνήθη χρήση του ακινήτου, σας ενημερώνουμε και σε συνεννόηση με τα συνεργεία μας, προχωράμε στην άμεση αποκατάσταση/επιδιόρθωσή της.

Φυσικά! Εφόσον το ακίνητο είναι διαθέσιμο, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας μπορείτε να διαμένετε σε αυτό.

Μην ξεχνάτε ότι αυτό θα πρέπει να γίνει έγκαιρα και προϋποθέτει την μη ύπαρξη κρατήσεων κατά την περίοδο αυτή.

Η τοποθεσία είναι ένας παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των κρατήσεων του ακινήτου. Συγκεκριμένα έχει φανεί πως ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο, ή κοντά σε ΜΜΜ, ή σε κάποιο σημείο ενδιαφέροντος παρουσιάζουν μεγαλύτερη ζήτηση στο κοινό.

Στην A&D Properties ενδιαφερόμαστε για σύγχρονες ή ανακαινισμένες κατασκευές. Κυρίως μονοκατοικίες, διαμερίσματα, βίλες και boutique διαμερισμάτων/ξενοδοχείων. Εάν είστε ιδιοκτητης κάποιου ακινήτου επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δρομολογήσουμε μία ενδεχόμενη συνεργασία!

Question about selling

Η ομάδα μας, χρησιμοποιώντας επαγγελματικά εργαλεία, θα κάνει έρευνα ανταγωνισμού στην περιοχή που βρίσκεται το κατάλυμα και θα δημιουργήσει μία αύξουσα προοπτική τιμολόγησης, έχοντας ως στόχο την μεγιστοποίηση του κέρδους σας και την ανοδική πορεία των κρατήσεων του καταλύματος.

Η φορολόγηση των βραχυχρόνιων μισθώσεων σε καταλύματα που ανήκουν σε ιδιώτες και όχι σε εταιρίες, είναι η ίδια με τις αστικές μισθώσεις πλέον χαρτοσήμου.

Η ασφάλεια της κατοικίας σας είναι και προτεραιότητα μας. Για τον λόγο αυτό μέρος της στρατηγικής μας επικοινωνίας με τους πελάτες είναι το screening των πελατών ώστε να πληρούν ένα ικανοποιητικό προφίλ ενοικιαστή όσο αυτό είναι εφικτό μέσω των πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Παρόλα αυτά, συνιστούμε στους ιδιοκτήτες να συνάπτουν ιδιωτική ασφάλεια για την κάλυψη από ζημιές και ευθύνες που τυχόν προκύψουν από τη βραχυχρόνια ενοικίαση

Επίσης η Airbnb παρέχει στους ιδιοκτήτες εγγύηση μέχρι το ποσό των £600,000.

Φυσικά! Μάλιστα σας εγγυόμαστε, πως μετά την συνεργασία μας θα παρατηρήσετε μεγάλη αύξηση του ρυθμού κρατήσεων σας.

Ως ιδιοκτήτης κατοικίας η μόνη σας υποχρέωση είναι να πληρώνεται έγκαιρα τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ και να είστε τυπικός σε ό,τι αφορά την συντήρηση του καταλύματος. Φυσικά, εμείς είμαστε εδώ για να κανονίζουμε τις επισκευές που ενδεχομένως να προκύψουν ενώ παράλληλα να σας συμβουλεύουμε για βελτιώσεις που μπορούν να απογειώσουν το ακίνητό σας!

Compare listings

Compare